Handbal Sport

HANDBAL – 11 componente ale HCM Baia Mare, convocate la nationala

11 jucatoare de la HCM Baia Mare, alaturi de fizioterapeutul Adrian Ionescu, au fost convocate la Nationala Romaniei, pentru urmatoarele partide oficiale. Reunirea reprezentativei este planificata pentru 27 septembrie, in Bucuresti, urmand ca in 8 si 11 octombrie Romania sa dispute doua meciuri de calificare la Campionatul European din 2016.

11 jucatoare de la HCM Baia Mare au fost convocate pentru campania de pregatire de la finalul lui septembrie si pentru cele doua meciuri oficiale pe care nationala Romaniei le va disputa la inceputul lunii octombrie. Este vorba despre Valentina Ardean Elisei, Ana-Maria Tanasie, Luciana Marin, Laura Oltean, Gabriela Perianu, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Gabriela Szucs, Adriana Nechita, Ionica Munteanu si Paula Ungureanu.

Pe 8 octombrie, la Ramnicu Valcea, Romania va intalni Lituania, pentru ca in 11 octombrie nationala tarii noastre sa evolueze la Minsk, in compania reprezentativei din Belarus.

Pentru aceste actiuni a fost convocat la nationala Romaniei, din partea HCM Baia Mare, si fizioterapeutul Adrian Ionescu.

Informatii furnizate de hcmbaiamare.ro

Sursa: Emm