112 Externe

Groaznic accident în Germania. Un şofer român de TIR de doar 25 de ani a murit strivit în cabină

Un şofer român de TIR de doar 25 de ani a murit strivit în cabină, în Germania, într-un accident groaznic, cu 4 camioane. Alţi trei oameni au fost răniţi în impactul de pe autostradă.

Accidentul a avut loc luni seara, pe A3, în direcţia Linz, la graniţa cu Austria. Un şofer de camion de 57 de ani a frânat brusc în spatele unei coloane şi a fost lovit de un alt TIR, care a venit cu viteză. Apoi al treilea camion a intrat şi el în spatele celor două.

Şoferul român de 25 de ani care transporta carcase de porc a venit ultimul şi cabina în care se afla s-a zdrobit pur si simplu la impactul cu semiremorca din faţă.

Din păcate pentru el, românul a încercat în ultima clipă să evite impactul, a tras dreapta de volan ca să iasă pe banda de urgenţă, dar a lovit violent partea dreaptă a semiremorii din faţa sa, exact în stânga cabinei lui, unde se afla la volan.

Astfel, el a fost zdrobit între fiare, fiind găsit de pompieri încarcerat şi fără suflare. Un alt român, colegul şoferului, tot 25 de ani, e unul dintre răniţi, starea lui fiind foarte gravă.

Autostrada era blocată complet şi marţi de dimineaţă, la 10 ore după accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *