Monden

GLONTUL… MAGIC – Reclama care ar vinde orice marca de masina (VIDEO)

Vezi VIDEO
”Arta performantei inalte” a fost creata intr-un desert din statul american Utah. O spectaculoasa reclama a fost filmata la Bonneville Salt Flats, loc in care s-au stabilit mai multe recorduri de viteza, iar rezultatul a fost uimitor. O dovada este si numarul de vizionari de pe YouTube, in numai patru zile clipul incarcat pe contul producatorului canadian al marcii pentru care s-a facut spotul publicitar depasind 2 milioane. Intitulata simplu “Glont”, reclama contine imagini slow-motion deosebite, dar si secvente de acceleratie in linie dreapta si de drift.

Filmarile au fost facute pentru promovarea noul BMW F10 M5, cel mai rapid sedan din lume. Clipul incepe cu ”lansarea” masinii dintr-un tunel, facand trimitere la glontul iesit pe teava unui pistol si care trebuie sa isi atinga tintele.

Pentru candienii de la BMW, spotul nu este iesit din comun, pentru ca un altul l-au filmat pe acoperisul unui zgarie-nori, aflat in Top 10 cele mai inalte cladiri din lume. Clipul ”Helipad” a fost realizat la Los Angeles, pe US Bank Building, unde un pilot a facut drifting pe platforma de aterizare a elicopterelor, astfel incat adrenalina sa fie maxima.
Sursa: Ioana Osan