112

Ghinionistul din Vişeu de Sus. A încercat să scape de poliţişti, dar a fost prins, iar acum este cercetat pentru trei infracţiuni

Duminică, 3 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraşului Vişeu de Sus, care desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN 18, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism. În momentul în care a observat poliţiştii, conducătorul auto a virat dreapta, pe strada Rândunelelor.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 1 km au reuşit să-l oprească. La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din oraş. Întrucât au avut suspiciuni cu privire la permisul de conducere pe care bărbatul l-a prezentat, poliţiştii au efectuat verificări constatând că de fapt acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi complicitate la uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *