Externe

General italian de 90 de ani, sedus şi înşelat de două românce. Cu cât l-au păgubit pe bătrân

Două îngrijitoare românce au ajuns în fața justiției din Italia, pentru înșelăciune. Victima e un general pensionat, de 90 de ani, căruia femeile i-au luat cam 100 de mii de Euro. I-au oferit la schimb bătrânului favoruri sexuale.

Procesul celor două îngrijitoare românce debutează pe 27 februarie, la Bologna, dar infracțiunile au fost comise de-a lungul anilor, în casa unui general pensionat.

Cei doi fii ai bătrânului de 90 de ani spun că totul a început din 2009. Atunci, soția fostului general italian a suferit un atac cerebral și a avut nevoie de îngrijire. Familia a angajat-o ca îngrijitoare pe Veronica B., de 57 de ani. Românca a recomandat familiei italiene și o prietenă, Ramona S., de 37 de ani.

”Căutam o îngrijitoare, iar la biserica ne-a fost recomandată această Veronica. Ea a devenit imediat dezinteresată în a o îngriji pe mama, încercând în schimb să ajungă în patul tatălui meu, care, în ciuda vârstei înaintate, încă suferă după șarmul feminin. Desigur, intenția îngrijitoarei a fost de a-i lua banii, ceea ce a reușit să facă foarte bine”, spune unul dintre fiii generalului.

Cei doi copii ai bătrânului spun că asemenea incidente s-au înmulțit și că cealaltă îngrijitoare, de asemenea, i-a luat exemplul Veronicăi. Banii din contul pensionarului au început să scadă.

În cele din urmă, în 2013, Veronica a fost concediată. Iar furtul de bani, împreună cu o sumă de 25 de mii de Euro pe care a luat-o împrumut de la bătrân și nu a mai returnat-o, au fost raportate la poliție, spune ziarul italian Il Resto del Carlino.
În august 2014, soția generalului a murit. În ciuda plângerilor la poliție, româncele au continuat să îl viziteze pe general și în anii ce au urmat, pentru a-i lua în continuare bani, spun fiii pensionarului. Starea de sănătate a bătrânului s-a deteriorat și a suferit un infarct, pentru că lua în mod regulat Viagra.

De teamă că tatăl lor va fi cu totul sărăcit, fiii săi au făcut apel la justiție. Româncele vor fi judecate sub acuzația de fraudă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *