Actualitate

FURT – Hoti de acumulatori auto prinsi in flagrant langa o masina din Baia Mare

Pe strada Moldovei din Baia Mare, doi barbati care transportau acumulatori auto au fost retinuti in noaptea de vineri spre sambata, 20/21 iulie, dupa ce i-au furat de pe doua masini Dacia, parcate in zona. Eugen B., de 21 ani, din Baia Mare, si Paul M., de 21 ani, din Baia Mare, au fost acuzati de furt, valoarea aproximativa a prejudiciului fiind stabilita la 360 lei.

Tot in weekend, au fost prinsi autorii unei talharii. Politisti din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare i-au pus sub acuzare pe Romulus I., de 21 ani, Flore L., de 29 de ani, si Rozalia V., de 19 ani, toti cu domiciliul in Baia Mare. Impotriva lor s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 ore, dupa care au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Cei trei au primit mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Duminica, 15 iulie, la miezul noptii, politia a fost sesizata de un barbat de 30 de ani, din localitatea Agnita, despre faptul ca a fost victima unei talharii. El a povestit ca, in jurul orei 23.00, a fost acostat de o tanara femeie care i-a propus serviciile sale sexuale, in schimbul unei sume de bani. Cei doi au cazut de acord si impreuna s-au deplasat spre un loc izolat, moment in care au fost ajunsi din urma de doi tineri care l-au agresat si l-au deposedat pe barbat de telefonul mobil, in valoare de 700 lei.

In cauza au demarat imediat cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, initial fata de autori necunoscuti.
Sursa: I.O.