Comunitate

Fundă umană uriasă ! Baimărenii asteptati sa marcheze Ziua mondială de Conştientizare a Paraliziei Cerebrale

Asociaţia Esperando în parteneriat cu instituţii de învăţământ şi cu sprijinul Primăriei Baia Mare va realiza un eveniment de mare amploare în comunitate pentru a marca Ziua Mondială de Conştientizare a Paraliziei Cerebrale.

Este cel de-al doilea an în care vom realiza o fundă verde uriaşă din siluete umane, formată din peste 1200 de persoane (elevi, persoane cu nevoi speciale, voluntari şi colaboratori ai Asociaţiei). Ni se vor alătura şi în acest an liceeni de la Colegiul Național Vasile Lucaciu, Colegiul Național Mihai Eminescu, Liceul Teoretic Németh László, Colegiul Tehnic George Barițiu, Colegiul Național Gheorghe Șincai, Liceul Teoretic Emil Racoviță şi elevi de la Şcoala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza.

Evenimentul va avea loc în data de 3 Octombrie 2017 la ora 13, 30 în Centrul Vechi din Baia Mare.

Scopul principal al acţiunii este conştientizarea comunităţii cu privire la existența, nevoile și situația persoanelor cu paralizie cerebrală şi alte nevoi speciale.

Vă invităm in numar cat mai mare să marcăm impreună Ziua Mondiala de Conștientizare a Paraliziei Cerebrale.

Asociația Esperando este o organizație a persoanelor cu dizabilități și a părinților copiilor cu dizabilități. Existența Asociației este e necesitate vitală pentru aceste familii. De aceea Esperando lucrează neîntrerupt, din anul 2001, oferind zi de zi servicii sociale integrate, holistice, copiilor, tinerilor şi adulţilor cu dizabilităţi. Aceste servicii includ recuperare, educație, psihoterapie, pregătire pentru viață, activități manuale și de creație, viață activă, participare în comunitate. Misiunea Asociației Esperando este de a înlătura temerile și nesiguranțele legate de viitor ale persoanelor și familiilor care trăiesc cu o dizabilitate sau cu probleme fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *