Fotbal Sport

Fotbal. Turneul Speranţelor. Victorie pentru Maramureș în faţa Bihorului

A patra partidă din Turneul Speranțelor a adus a patra victorie pentru selecționata Maramureșului. De data aceasta, adversara județului nostru a fost reprezentativa Bihorului.

În a patra etapă din Turneul Speranțelor, în Sighetu Marmației, reprezentativa Maramureșului s-a impus cu 7-5 în fața selecționatei similare din Bihor.

Golurile gazdelor au fost reușite de: Angel Onea (Plimob), Daniel Sarkozi (CSȘ 2) și Emanuel Morar (Plimob) – 5. Este a patra victorie pentru maramureșeni, după 3-2 cu Bistrița pe propriul teren, 3-2 în deplasare în Satu Mare și 5-1 acasă cu Sălaj.

Lotul Maramureșului pentru etapa cu Bihor: Alexandru Boiciuc (Plimob), Emanuel Breban (Minaur) – Cosmin Stoian (Plimob), Vasile Pop (Plimob), Laurențiu Achim (Minaur), Angel Onea (Plimob), Sebastian Hortea (CSȘ 2), Rareș Pop (Sporting Recea), Lucas Laza (Minaur), Sebastian Boldijar (Minaur), Marian Alexe (Minaur), Daniel Sarkozi (CSȘ 2), Elias Rabetz (Plimob), Emanuel Morar (Plimob), Paul Țiplea (Minaur), David Bâlea (CSȘ Sighet) și David Bud (Minaur). Antrenori: Ioan Hotea (Plimob) și Anton Goia (CSȘ 2).

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 30 septembrie, când Maramureșul va întâlni în deplasare selecționata județului Cluj.

Turneul Speranțelor se adresează copiilor născuți în 2005, în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României. Într-o primă etapă competițională, la nivelul țării au fost formate opt zone în care se joacă în sistem tur-retur. Județul Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *