Fotbal Sport

Fotbal. Turneul Speranţelor. Satu Mare – Maramureș 2-3

Selecționata Maramureșului s-a impus cu 3-2 în deplasare în fața reprezentativei similare a județului Satu Mare în a doua etapă din Turneul Speranțelor.

Pe Stadionul Olimpia din Satu Mare a avut loc partida dintre reprezentativele județelor Satu Mare și Maramureș programată în a doua etapă din Turneul Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României.

Selecționata județului nostru s-a impus cu 3-2 în urma golurilor înscrise de Alex Karanci (CSȘ 2), Angel Onea (Plimob) și Emanuel Morar (Plimob).

La nivelul țării au fost formate opt zone în care se joacă în sistem tur-retur, cu meciuri programate duminica. Județul Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj. În prima etapă, maramureșenii au câștigat cu 3-2 întâlnirea de pe propriul teren cu Bistrița Năsăud.

Selecționata județului nostru a fost formată în urma a două acțiuni de selecție în care au fost implicați copii de la cluburile Minaur și CSȘ 2 din Baia Mare, CS Sporting din Recea, Plimob din Sighetu Marmației și CS Fărcașa. A fost stabilit un lot lărgit format din 30 de copii, urmând ca la fiecare etapă să fie aleși 17 jucători pentru Maramureș.

Lotul Maramureșului pentru etapa cu Satu Mare: Alexandru Boiciuc (Plimob), Emanuel Breban (Minaur) – portari; Cosmin Stoian (Plimob), Vasile Pop (Plimob), Laurențiu Achim (Minaur), Angel Onea (Plimob), Sebastian Hotea (CSȘ 2), Adrian Racz (CSȘ 2) – fundași; Rareș Pop (Sporting Recea), Lucas Laza (Minaur), Sebastian Boldijar (Minaur), Marian Alexe (Minaur), Daniel Sarkozi (CSȘ), David Bud (Minaur) – mijlocași; Elias Rabetz (Plimob), Alex Karanci (CSȘ 2) și Emanuel Morar (Plimob) – atacanți.

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 16 septembrie, de la ora 13.00, adversara maramureșenilor fiind selecționata Sălajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *