Sport

FOTBAL – MECI AMICAL – Sport Team Baia Mare a trecut cu 5-4 de AS Porto Bozanta Mica

Foto: Sport Team Baia Mare - AS Porto Bozanta MicaAS Porto si Sport Team Baia Mare au disputat, in weekend, un meci amical menit sa pregateasca echipa din Bozanta Mica pentru viitoarele confruntari din Liga a V-a. Partida a fost una pe cat de disputata, pe atat de spectaculoasa, in care ambele echipe au pus accent pe jocul ofensiv, ide aici si scorul final: 5-4 pentru echipa din Baia Mare, dupa ce la pauza a fost 2-2.

Echipa din Bozanta a deschis scorul relativ repede, cu ajutorul portarului de la Sport Team, care a scapat mingea printre picioare. Dupa doar cateva minute, echipa din Baia Mare a egalat prin Bogdan Birle, insa din nou gazdele au preluat conducerea dupa o balbaiala a apararii echipei Sport Team, iar fundasul Vasile Terec a marcat un autogol. Pana la pauza acelasi Bogdan Birle a mai inscris un gol, iar prima repriza s-a incheiat 2-2.

Dupa reluare, echipa din Baia Mare a fost in avantaj (2-3), in urma unei lovituri de la 11 m., golul fiind marcat de portarul Radu Pustai, care a dorit sa faca un cadou echipei de ziua lui si sa-si repare greseala dupa gafa de la primul gol. In continuare, acelas joc bun prestat de jucatorii gazda, care au reusit egalarea (3-3) si chiar sa preia din nou conducerea cu 4-3. Sport Team a reusit, prin acelasi Bogdan Birle, sa inscrie de doua ori astfel incat jocul s-a incheiat cu scorul de 4-5.

Arbitraj foarte bun a fost asigurat de Csaba Mezei, Stefan Mezei si mezina de 15 ani, Dana Marchis, care s-a descurcat foarte bine fiind la al doilea meci la seniori. Returul se va disputa pe terenul din Tautii Magheraus, iar urmatorul meci al echipei din Baia Mare va fi in 3 august, cu Viitorul Gardani”, a declarat Ioan Marchis.

Echipele:
A.S. Porto: Iulian Tamas, Dorutu Iosif, Marius Ghita, Catalin Pop, Florinel Muresan, Paul Rus, Catalin Girdalean, Cristian Muresan, Vasile Vint, Mircea Motoc, Bogdan Valean. Au mai jucat: Vlad Dorca, Iulian Matei, Bogdan Horincar si Dorin Dorca.

Sport Team: Radu Pustai, Alexandru Mihalca, Vasile Terec, Daniel Lupse, Daniel Gheighis, Daniel Luputi, Rares Pop Popescu, Bogdan Trif, Cristian Barbos, Alin Gavrila si Bogdan Birle. Au mai jucat: Ioan Mihalca, Adi Costin, Florin Miclaus si Ioan Marchis.

Informatii furnizate de Ioan Marchis.
Sursa: Andrei Gherghel