Fotbal Sport

FOTBAL – LIGA A 2-A – FCM Baia Mare joaca in compania ultimei clasate si vrea trei puncte din aceasta partida (VIDEO)

Vezi VIDEO
FCM Baia Mare va juca sambata, 19 septembrie, cu incepere de la ora 11.00, meciul din cadrul celei de a patra etape a Ligii a 2-a de fotbal. Partida, in care liderii clasamentului vor primi vizita ultimei clasate, va avea loc pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

Sapte puncte are FCM Baia Mare in vistierie dupa primele trei runde ale noului sezon, in timp ce adversarii de sambata nu au reusit sa acumuleze pana acum nici macar un singur punct. Baimarenii au obtinut o remiza in etapa de debut, acasa cu FC Brasov, iar mai apoi au castigat in deplasarile de la Pancota si Caransebes, in timp ce Resitenii au pierdut pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare si FC Brasov, dar si in deplasarea de la Ramnicu Valcea.

„Un meci dificil, un meci pe care trebuie sa il tratam foarte serios. Intalnim o echipa a Resitei care nu are absolut nimic de pierdut, stim ca au mari probleme si de aceea ne este frica de ei. Este doar inceputul de campionat, ei au intrat intr-o perioada mai nefasta, dar intotdeauna exista o revenire si speram ca aceasta sa nu fie la Baia Mare, ci sa fie dupa meciul cu noi”, a declarat tehnicianul Dorin Toma.

Fotbalistii baimareni sunt decisi sa intre in teren extrem de motivati si sa obtina toate cele trei puncte puse in joc, consolidandu-si astfel pozitia de lider in clasamentul intermediar al seriei.

„Va fi foarte greu, dupa parerea mea. Daca ne uitam la locul din clasament nu inseamna ca asta este si valoare lor, au jucatori de calitate, multi dintre ei mi-au fost colegi, iar eu cred ca va fi un meci foarte greu”, a declarat Bogdan Straut.

„E o echipa careia acum nu ii iese jocul foarte bine, dar care este foarte buna la faze fixe, au jucatori puternici, care au inceput rau campionatul, dar care joaca si paseaza bine. Ei au acum probleme si cred ca noi trebuie sa profitam de ele”, este de parere Vasile Pop.

Intrarea la meciul dintre FCM Baia Mare si Metalul Resita se va face pe baza de abonamente si bilete. Pretul acestora din urma este de 10 lei la tribuna oficiala, respectiv 5 lei in restul sectoarelor. Copiii sub varsta de 14 ani au acces gratuit la toate partidele dina cest sezon competitional.

Sursa: Tania Purcaru