Sport

FOTBAL – LIGA 4 – Campioana judetului se decide azi, in direct la televiziunea eMaramures

Foto (c) eMaramures.ro.Incepand cu ora 17.00, astazi, pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare are loc finala Ligii a patra la fotbal, sezonul 2011-2012. Se vor afla fata in fata Spicul Ardusat, campioana Sudului, si Plimob Sighetu Marmatiei, campioana Nordului. Partida este organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures si va fi televizata in direct de televiziunea eMaramures. Accesul spectatorilor la aceasta partida este liber. Echipa care va castiga jocul de azi va intalni – pe teren neutru, in 20 iunie – campioana Salajului, echipa Flacara Halmasd, in meci de baraj pentru promovarea in Liga a treia.

Spicul Ardusat a castigat seria Sud, dupa ce a repurtat 21 de victorii si a obtinut trei egaluri in parcursul de 26 de etape. Un avans de patru puncte au avut fotbalistii antrenati de Cristian Costraba la finele sezonului, fata de echipa plasata pe locul 2, Eaton Farcasa. Andrei Rus, cu 21 de goluri, a fost golgheterul echipei Spicul. O grupare care a incasat in tur si retur 61 cartonase galbene si patru rosii. In partida de azi, ardusatenii vor evolua in echipament alb – rosu.

Lotul echipei Spicul Ardusat: Cristian Hicea si Ciprian Miclaus – portari; Gabriel Boga, Stefan Viland, Lucian Fodor, Cristian Muresan, Marius Marincas, Bogda Darabus si Cristian Costraba – fundasi; Ciprian Buciuman, Alin Cuc, Vlad Asaujan, Rares Valean, Eugen Boldigar, Bogdan Maghiar si Danut Sabau – mijlocasi; Andrei Rus, Ionut Rus, Tiberiu Pataki, Ionut Danciu si Adrian Cormos – atacanti. Antrenor: Cristian Costraba. Presedinte: Florin Muresan. Vicepresedinte: Vasile Cirt.

Plimob Sighetu Marmatiei a castigat seria Nord, gratie celor 65 puncte adunate in 21 victorii si doua egaluri obtinute in 24 de jocuri. Un avans de opt puncte a avut dupa tur si retur echipa din Sighet fata de a doua clasata, Rozalina Rozavlea. Sighetenii au acumulat 38 cartonase galbene si 3 rosii si au avut in Raul Novoselenski principalul marcator, cu 22 de reusite. In meciul de azi, sighetenii vor juca in echipament galben – albastru.

Lotul echipei Plimob Sighetu Marmatiei: Lucian Mocian si Sorin Cicioc – portari; Paul Baias, Liviu Bogdan, Sorin Dunca, Cristian Dumitru, Emil Dancus, Daniel Cvasiuc, Lorand Tsohan, Alexandru Novoselenski, Raul Novoselenski, Cristian Lays, Cosmin Pop, Nichita Tiplea, Petru Stan, Radu Hotea, Claudiu Rasco, Sorin Dragus, Andrei Hotea, Raul Giurgi. Antrenor: Nelutu Hotea. Presedinte: Vasile Godja.

Meciul va fi condus de Marius Barbus, asistat de Marius Maghear si Ionut Sava (toti din Baia Mare).

Finala seniorilor va fi precedata, de la 15.00, de finala juniorilor, care se va juca intre Asten Xela si Plimob. Castigatoarea va evolua in 19 iulie la un baraj interjudetean.

Foto (c) eMaramures.ro.

CITESTE SI:
FOTBAL – LIGA 4 – Finala Maramuresului se joaca maine, intre Spicul Ardusat si Plimob Sighetu Marmatiei (VIDEO)
Sursa: Ramona-Ioana Pop