Fotbal Sport

FOTBAL – LIGA 2 – Meci dificil pentru FCM Baia Mare. Elevii lui Toma si Bogdan vor da piept cu U Cluj, echipa retrogradata din Liga 1

FCM Baia Mare va intalni, in cadrul etapei a 10-a a ligii secunde, gruparea U Cluj, echipa retrogradata anul trecut din primul esalon. Meciul se anunta unul extrem de disputat, avand in vedere ca gazdele isi doresc victoria si mentinerea pe primul loc al ierarhiei, in timp ce oaspetii vor sa se afirme si sa urce in clasament.

Inaintea acestui meci, FCM Baia Mare ocupa locul 1 in clasament, cu un total de 21 de puncte, un timp ce universitarii sunt pe pozitia a 12-a, cu un total de doar 7 puncte acumulate in primele 9 etape. Antrenorul secund Cristian Bogdan spune ca partida va fi una dificila si din cauza terenului, afectat de ploile din ultimele saptamani, dar si pentru ca adversarii au lot tanar, ambitios si care va alerga foarte mult.

“Va fi un meci greu, din cauza faptului ca suntem echipa de pe primul loc si toata lumea se mobilizeaza cu cei care sunt in frunte. Vom intalni o echipa tanara, dornica sa se afirme si ambitioasa, dar i-am urmarit in ultima perioada si au fost putin osacilanti in rezultate si in jocuri. Terenul ne va pune iarasi probleme. Nu am reusit in ultimele 2 saptamani sa ne antrenam pe stadionul nostru si umblam pe alte terenuri”, a declarat antrenorul secund Cristian Bogdan.

Fotbalistii baimareni vor victoria in partida de sambata, in asa fel incat sa se mentina pe primul loc in clasamentul momentului.

“Va fi un meci greu, ca si toate celelalte, pe care il vom aborda cu mare seriozitate. Stim ca vom intalni o echipa tanara, care este dornica de afirmare si care alearga foarte mult si asta conteaza pentru ei”, a declarat Bogdan Straut.

“Va fi o intalnire interesanta, este una dintre cele mai bune echipe ale seriei si sper sa reusim sa-i invingem. Va fi un teren greu, noi ne-am confruntat si cu o serie de probleme in ultima perioada, sper sa reusim sa trecem peste toate, sa ne mobilizam si sa facem un meci bun”, a declarat Radu Leonte.

Partida dintre FCM Baia Mare si U Cluj va avea loc pe Stadionul Municipal “Viorel Mateianu”, sambata, 24 octombrie, cu incepere de la ora 16.00.

Sursa: Tania Purcaru