Fotbal Sport

FOTBAL – LIGA 2 – FCM Baia Mare vrea victoria si trei puncte in confruntarea cu Chindia Targoviste (VIDEO)

Vezi VIDEO
Stadionul Municipal Viorel Mateianu va gazdui maine, de la ora 11.00, meciul din cadrul celei de a sasea etape a Ligii 2 de fotbal, dintre FCM Baia Mare si Chindia Targoviste. Inaintea acestei partide, elevii lui Dorin Toma se afla pe primul loc al clasamentului, cu un total de 13 puncte, in timp ce adversarii sunt pe pozitia a 10-a, cu 7 puncte in vistierie.

Chindia Targoviste a luat puncte importante in deplasarile din primele etape, reusind o victorie la Mioveni (2-3) si o remiza, 1-1, la CSM Ramnicu Valcea. In ultima etapa, dambovitenii au pierdut, pe teren propriu, cu 1-2 in fata gruparii FC Brasov.

“Un meci foarte dificil, cu o echipa a Chindiei care in deplasare a avut doar rezultate pozitive. Ei vin dupa o infrangere acasa si tocmai de aceea trebuie sa ii luam foarte in serios. Noi incercam sa ne facem jocul nostru, am avut o saptamana in care am lucrat mai mult la refacerea jucatorilor si speram ca acest lucru se va vedea in jocul de sambata si ei vor avea prospetime”, a declarat tehnicianul Dorin Toma.

FCM Baia Mare este neinvinsa in acest sezon si spera sa ramana la fel si dupa partida de sambata.

“Va fi un meci greu, cu o echipa care afara a luat puncte mai multe decat acasa si speram sa nu ia si la noi”, a declarat Alin Ignea.

“Noi la fiecare meci mergem la victorie, pentru asta ne-am motivat, incercam sa ne mentinem pe aceasta linie buna si sa o tinem doar in victorii”, a adaugat Razvan Lupu.

Intrarea la acest meci se va face pe baza de abonamente si bilete, pretul acestora din urma fiind de 10 lei in tribuna oficiala, respectiv 5 lei in celelalte sectoare ale stadionului.

Sursa: Tania Purcaru