Sport

FOTBAL – LIGA 2 – Baimarenii de la FC Maramures Universitar au pierdut partida cu National Sebis

Foto: FCMU - National Sebis (c) eMaramures.roIn primul meci amical din campania de pregatire a sezonului 2012-2013 al Ligii a doua, FC Maramures Universitar Baia Mare a pierdut cu 0-1 confruntarea cu echipa de liga a treia, National Sebis. Antrenorii echipei baimarene au testat mai multi jucatori sositi in probe la FCMU. Maine este planificat un nou joc, la Satu Mare, in compania echipei Olimpia.

Cu 0-1 a pierdut FCMU primul joc de pregatire din aceasta vara, partenera de joc a baimarenilor fiind National Sebis din Liga a treia.

In prima repriza, pentru Baia Mare au evoluat: Danciu – Durus, Hodor, Toma, de Rosa – Istrofor – Fl. Achim (revenit dupa imprumutul la Astra 2 Giurgiu), Urs, Pop – Deac, M. Feraru.

In repriza secunda, pentru gazde au jucat mai multi sportivi veniti in teste la gruparea baimareana: Olaru (Dunarea Galati) – Mateias (CSS 2 Baia Mare), Istrofor, Zvanca (Bihorul Beius), Pop (CSS 2 Baia Mare), Darle (CSS 2 Baia Mare), Mois, Velea, Haiduc, Ghinda (Marmatia Sighet) si Tatar.

Au mai intrat: David (revenit de la Astra 2 Giurgiu), Maris (CSS 2 BM).

Au revenit la echipa Sidney Faye si Razvan Fritea, in timp ce Marian Tanasa este astept sa se alature FCMU saptamana viitoare.

Pana atunci, insa, maine, de la 10.00, la Satu Mare, FC Maramures Universitar Baia Mare intalneste Olimpia. Iar pana luni, 16 iulie, presedintele Dan Hotico trebuie sa comunice Federatiei Romane de Fotbal unde va juca echipa in sezonul 2012-2013 si sub ce denumire.
Sursa: RIP