Sport

FOTBAL – LIGA 2 – Anunt la mica publicitate: echipa de fotbal de Liga a doua, cautam sponsor(i)! (VIDEO)

Foto: Dan Hotico (c) eMaramures.roVezi VIDEO
Semnale de alarma repetate a tras presedintele FC Maramures Universitar Baia Mare, Dan Hotico, cu privire la faptul ca nu mai este dispus sa sustina financiar singur echipa de fotbal in Liga a doua. In acest sens a depus o adresa la Primarie si urmeaza sa depuna o alta la Consiliul Judetean, prin care solicita stabilirea unor parteneriate public-privat pentru FCMU. De la Primaria Baia Mare raspunsul a venit deocamdata sub forma unei intalniri care nu a mai avut loc, in timp ce presedintele ales al Consiliului Judetean Maramures nu a fost, inca, instalat in functie. Presedintele FCMU isi doreste sa lamureasca situatia echipei pana la reunirea acesteia, la inceput de iulie, asa ca a apelat la o solutie mai putin ortodoxa: un anunt la mica publicitate.

Conducerea Clubului Sportiv FC Maramures Universitar Baia Mare, echipa in Liga a doua, seria B, avand in componenta jucatorii Gabriel Danciu, Alexandru Lovasz, Mihai Istrofor, Marius Hodor, Sidney Faye, Dorin Toma, Emanuele de Rosa, Ciprian Durus, Milian Urs, A. Dzabo, Petrica Negrea, Alin Roman, Razvan Fritea, Samuel Feraru, Paul Achim, Vasile Pop, Marius Feraru, Paul Krausz, Alexandru Gego, Petrica Dragos, Marian Tanasa, Mihai Deac, Achim Florin, plus jucatorii de la Centrul de Copii si Juniori (150), suntem dispusi sa-l cedam – in parte sau in intregime in conditii negociabile. Pentru contact si negocieri, sunati la telefoanele 0744-502050 si 0729-400280” – acesta este anuntul de mica publicitate pe care Dan Hotico, presedintele FCMU, l-a gandit.

Cum s-a ajuns la aceasta solutie? Explicatiile vin din partea presedintelui Hotico. “Situatia clubului in momentul de fata nu este una stralucita. Motiv pentru care am facut niste demersuri catre Primaria Baia Mare, catre primarul orasului, depunand o adresa pentru a solicita un parteneriat public-privat in masura in care dansii doresc si cred ca pot sa isi dea concursul pentru a ajuta fotbalul baimarean sa mearga mai departe. Sunt multi copii la centrul nostru de copii si juniori, care sunt copiii acestui oras si ar fi pacat sa nu le dam sansa sa creada in ei. Pentru ca in fond si la urma urmei acesti copii toti cred ca vor ajunge Gica Hagi, Gica Popescu, Ilie Dumitrescu si ar fi pacat sa le furam acest vis. In fine, daca nu se poate nu se poate. Noi le multumim oricum autoritatilor locale pentru sprijinul acordat pana in momentul de fata. Din pacate nu se poate sau probabil ca primarul are altceva in plan: nu e o suparare, noi vom incerca sa mergem mai departe, vom vedea in ce conditii“, a declarat pentru eMaramures Hotico.

O adresa similara va fi depusa si la Consiliul Judetean Maramures. “De principiu am avut o discutie telefonica cu domnul Zamfir Ciceu, a fost foarte receptiv si deschis fata de fotbal. A spus ca va ajuta toate sporturile si e normal sa treaca in agenda sa si fotbalul“, a mentionat Hotico.

Intre un raspuns pe care presedintele FCMU considera ca l-a primit intr-un fel din partea Primariei, prin inexistenta intalnirii de ieri, si un raspuns care, inca, nu poate fi solicitat cata vreme presedintele Consiuliului Judetean nu a fost, inca, investit, Dan Hotico este in cautare de solutii.

“Alternative… Inca nu avem nimic stabilit, dar vom cauta. Tocmai de aceea am facut si acest anunt de mica publicitate. Vom vedea daca vor fi persoane interesante de aici sau din tara, pentru ca, stiti cum e, acolo e tara ta unde te simti bine pentru ca esti iubit. Mi-as dori sa existe un proiect pe cel putin patru ani, cu finalizare promovarea in prima liga. Ar fi ceva ce maramuresenii cred ca ar merita cu prisosinta“, a marturisit Hotico pentru eMaramures.

Foto (c) eMaramures.ro.
Sursa: Ramona-Ioana Pop