Sport

FOTBAL – GOL DE SENZATIE – Ibrahimovici a marcat din foarfeca de la 30 de metri (VIDEO)

Foto: Ibrahimovici (c) elitedaily.comVezi VIDEO
Atacantul Zlatan Ibrahimovici a marcat, miercuri, un gol din foarfeca de la circa 30 de metri in meciul amical Suedia – Anglia, scor 4-2, reusita jucatorului suedez starnind admiratia conationalilor sai, dar si cea a adversarilor. Ibrahimovici a marcat toate cele patru goluri ale Suediei din amicalul cu Anglia, dar ultimul, inscris in minutul 90+1, a fost cel mai frumos, relateaza BBC.

Portarul Joe Hart a respins o minge cu capul in afara careului, dar nu a reusit decat sa inalte balonul. Ibrahimovici, aflat undeva in partea dreapta a terenului, tinand cont de sensul de atac al suedezilor, a lovit cu putere mingea din foarfeca, aceasta a descris o bolta si a intrat in poarta.

Capitanul Angliei, Steven Gerrard, aflat la selectia cu numarul 100 in nationala Angliei, a declarat ca golul suedezului a fost “probabil cel mai frumos” pe care l-a vazut in viata sa.

Selectionerul Suediei, Erik Hamren, a comparat reusita atacantului formatiei PSG cu una de pe un joc video. “Nu stiu daca o sa mai vedem asa ceva in viata. Uneori, cand face chestii din astea la antrenamente sau meciuri, nu crezi ca este posibil. Pentru ca nu este posbil sa faci asa ceva, cum a fost golul patru, de exemplu”, a spus Hamren.

Ibrahimovici spera ca golul pe care l-a marcat sa-i aduca titlul de cel mai bun jucator din lume. “Cu englezii treaba sta in felul urmator: daca marchezi impotriva lor, esti un jucator bun, daca nu marchezi impotriva lor, nu esti un jucator bun. Imi amintesc de Lionel Messi la finala Ligii Campionilor din 2009, jucata de Barcelona. Atunci el a marcat impotriva celor de la Manchester United si brusc a devenit cel mai bun jucator din lume. Poate acum se va spune asa si despre mine”, a declarat suedezul.

“L-am vazut pe Hart iesit si am incercat sa trimit mingea in poarta. Eram cazut cand mingea se indrepta spre poarta, apoi am vazut un fundas facand o alunecare ca sa o respinga si am vrut sa strig: Nu! Dar mingea a intrat in poarta”, a explicat atacantul superba sa reusita.

Miercuri seara, Ibrahimovci a mai inscris in minutele ’20, ’78 si ’85, in timp ce pentru oapeti au punctat Welbeck ’35 si Caulker ’39.
Sursa: Mediafax