Sport

FOTBAL – EURO 2012 VAZUT DIN BAIA MARE – Presedintele Dan Hotico mizeaza pe “exploziile” si inventivitatea din atacul Spaniei (VIDEO)

Foto: Dan Hotico (C) eMaramures.roVezi VIDEO
Dan Hotico, presedintele FC Maramures Universitar Baia Mare, are multa bataie de cap in aceasta vara cu gasirea de solutii financiare pentru echipa sa de liga a doua, cu toate acestea isi gaseste timpul necesar pentru a urmari evolutia Campionatului European de fotbal din Ucraina si Polonia. Si la acest capitol are, deocamdata, mai mult succes, dat fiind ca preferata lui, Spania, ramane una dintre favoritele turneului final.

Dupa un an competitional de Liga a doua cu echipa FC Maramures Universitar Baia Mare, sezon in care s-au adunat episoade si bune, si rele, consumate atat in teren, cat si pe marginea lui, presedintele Dan Hotico savureaza meciurile de la EURO 2012, dat fiind ca ii genereaza mai putina adrenalina, dar ii ofera mai mult spectacol.

Au fost meciuri care efectiv m-au incantat, au fost meciuri reusite. In fotbalul mare intervine mult si uzura fotbalistilor, pentru ca ei joaca fotbal de performanta si sunt angrenati in campionate puternice, unde se joaca pe bani”, a spus Hotico.

In ceea ce priveste preferintele, Dan Hotico a marturisit ca a mizat pe una dintre favoritele turneului final, o favorita care nu a dezamagit pana acum. “Am tinut cu Spania. Eu mizez pe jocul combinativ, pe jucatorii de explozie, cu inventivitate mare, pe care aceasta echipa ii are. In primul si in primul rand au un portar care iti inspira incredere si de acolo incolo toate merg bine, zic eu. O echipa care m-a dezamagit? Olanda!”, a declarat presedintele FCMU.

Foto (c) eMaramures.ro.
Sursa: RIP