Sport

FOTBAL – EURO 2012 VAZUT DIN BAIA MARE – Performerii la carte, interesati de excelenta in sport (VIDEO)

Vezi VIDEO
Febra meciurilor de fotbal desfasurate in cadrul Campionatului European nu i-a cuprins, inca, pe elevii baimareni cu rezultate foarte bune la olimpiadele nationale si internationale. Dupa principiul performanta atrage performanta, indiferent de domeniu, olimpicii spun ca se vor uita doar la meciurile mai dinspre finalul competitiei. Adica la partidele in care vor evolua doar cei mai buni dintre cei buni.

Tudor Suciu a luat argintul la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica in 2011. Mihai Varga a luat locul 3 la Olimpiada Nationala de Fizica. Obisnuiti cu concurenta si cu competitiile de anvergura, olimpicii spun ca sunt pasionati de intrecerile de inalt nivel si ca nu vor urmari decat partidele cu maxima cantitate de adrenalina.

„Ma voi uita la Campionatul European de Fotbal, dar mai spre sfarsit, cand sunt semifinalele si finalele, pentru ca echipa Romaniei nu a reusit sa se califice si asta m-a dezamagit putin”, a marturisit Tudor Suciu.

Nu sunt un mare fan al fotbalului, dar avand in vedere ca este o competitie de nivel european, sunt sigur ca participa echipe de valoare care merita urmarite. Sincer, nu stiam ca Romania nu participa, dar e o competitie stransa, cu tari cu traditie in fotbal, care cu siguranta vor avea rezultate mai bune decat are Romania”, a aratat Mihai Varga, un alt olimpic baimarean.

Pana la semifinale, olimpicii mai au, insa, de asteptat putin. Mai precis pana in 27 iunie, cand va avea loc prima semifinala. A doua semifinala se va juca o zi mai tarziu, pentru ca finala editiei 2012 a Campionatului European de fotbal sa se dispute in 1 iulie.
Sursa: Gabriela Kuhajda