Sport

FOTBAL – EURO 2012 VAZUT DIN BAIA MARE – Astrele favorizeaza echipele care nu joaca strict dupa lectiile invatate acasa (VIDEO)

Foto: Horoscop Euro 2012Vezi VIDEO
In 8 iunie, la ora 19.00, ora Romaniei, a inceput – pe Stadionul National din Varsovia – Campionatul European de Fotbal, ajuns la a 14-a editie. Si tot asa cum momentul astral al nasterii unei fiinte ii contureza acesteia destinul, daca este sa ascultam ce spun astrologii, tot asa si inceputul unui eveniment ii prestabileste acestuia anumite linii directoare. Turneul final din Polonia si Ucraina se va derula, conform specialistului eMaramures in astrologie, Vasile Colopelnic, sub o nota generala de pragmatism, care va dauna, din pacate, dimensiunii artistice a spectacolului sportiv.

Din 8 iunie pana in 1 iulie are loc turneul final al Campionatului European de fotbal. “Este o perioada presarata cu influente care scot la suprafata mai multe conflicte decat aparentele permit sa se arate. Astrologic vorbind, vor fi anumite influente care vor determina combatantii sa fie motivati de mai multi factori socio-culturali generati de evenimente trecute petrecute pe teritoriul tarilor lor. Campionatul a inceput cand luna se afla in scadere, asa ca jucatorii isi vor intra in ritmul dorit destul de greu, insa – pe masura ce se va derula campionatul – vor exista mai multe oportunitati de a-si pune in aplicare asa cum vor strategiile“, a mentionat Vasile Colopelnic.

Si acest eveniment sportiv se va incadra in contextul general al anului 2012, in care se pot intampla multe lucruri neprevazute si, pe alocuri, extrem de surprinzatoare. Astfel, este posibil ca marile favorite sa se impiedice pe traseu si in fazele superioare ale turneului final sa ajunga echipe cotate cu a doua sansa.

Jocurile vor fi bazate mai mult pe pragmatism, va fi mai putin spectacol. Vor fi anumite greutati in stapanirea emotiilor si controlul psihicului. Vor fi avantajate echipele care au o strategie de autocontrol mental foarte bine pusa la punct. Frumusetea jocurilor va fi mult diminuata fata de ce se asteapta jucatorii si ceea ce spera spectatorii. In primul rand vor fi avantajate echipele care vor evita risipa de energie, iar principala strategie de urmat este cea a adaptarii la detalii din mers. Echipele care vor construi meciurile dupa lectiile invatate de acasa nu vor avea sorti de izbanda“, a spus Vasile Colopelnic.

Astrologul eMaramures sustine ca tarile care pun maximum de pasiune vor primi un plus de energie pozitiva din partea astrelor si a mizat pe Rusia si Ucraina ca vor avea un parcurs remarcabil.
Sursa: RIP