Sport

FOTBAL – EURO 2012 VAZUT DIN BAIA MARE – Actorii de la Teatrul Municipal recunosc ca intre doua replici merge si… cate o pasa de gol (VIDEO)

Vezi VIDEO
Reprezentativele Angliei, Portugaliei, Germaniei sunt doar cateva dintre echipele de la Euro 2012 care reusesc sa-i faca pe baimareni sa se uite la fotbal. Printre cei care doresc sa vada meciul cu prietenii pe o terasa sunt si cativa actori de la Teatrul Municipal. Fara a fi un microbist, Ionut Mateescu recunoaste ca mai trage cu ochiul la cate un meci de fotbal. In schimb partenera lui, actrita Gabriela Chirila, nu e interesata deloc de ceea ce se intampla pe micile ecrane in aceste zile. Fotbalul pe care il prefera ea e doar cel jucat intre prieteni chiar daca se mai lasa cu… dureri de muschi si julituri.

Fotbalul e un sport care are o oarecare priza pana si la actori. Chiar daca nu pot sa declare ca sunt fani inraiti ai sportului rege, artistii baimareni nu refuza o vizionare a unui meci din Campionatul European de Fotbal pe terasa. Asa ca, intre doua replici dintr-un spectacol de teatru si o gluma, mai e loc si pentru o pasa de gol sau un scor. O doza de dramatism exista nu numai pe scandura scenei de teatru, ci si in gazonul stadioanelor din Polonia si Ucraina care gazaduiesc, incepand de azi, sferturile de finala ale Campionatului European.

“Ne mai interesam cine, care castiga, dar mai mult de atat probabil nu ne va interesa. Eu voi tine cu Anglia. Cu Manchesterul tineam la un moment dat ca era echipa favorita a prietenilor. Ma uitam la meciuri si ziceam “Bine, hai cu Manchesterul”, a declarat Ionut Mateescu, actor.

Mai sunt si actori care prefera rolul de jucatori atunci cand vine vorba de o partida de fotbal intre prieteni. Cu sau fara vanatai, distractia de pe teren e maxima.

Cred ca suntem mult mai receptivi cand vine vorba de organizarea unei partide de fotbal. Bineinteles, mai apar vanatai si dureri de muschi dupa dar nu conteaza. De obicei sunt singura fata din echipa, dar merge e ok, e in regula”, a spus Gabriela Chirila, actrita.

In aceasta seara, in primul sfert de finala de la Euro 2012, se intalnesc Cehia si Portugalia.
Sursa: Diana Grad