Sport

FOTBAL – EURO 2012 – Presedintele Napolitano a asistat la meciul Italia-Spania (1-1)

Presedintele Italiei, Giorgio Napolitano, a sosit duminica in Polonia, unde a asistat la partida pe care Squadra Azzurra a incheiat-o la egalitate cu reprezentativa Spaniei (scor 1-1), in cadrul Grupei C a EURO 2012. Napolitano si membrii anturajului sau au fost intampinati, in centrul istoric al orasului Gdansk, de presedintele Bronislaw Komorowski si sotia sa, care ii asteptau alaturi de sute de iubitori ai fotbalului.

Komoroswski a dat mana cu suporterii spanioli si italieni in timp ce astepta sa fie fotografiat alaturi de Napolitano si sotia sa.

Fanii, plini de buna dispozitie, i-a incurajat pe cei doi sefi de stat sa li se alature si sa cante alaturi de ei. Komorowski si Napolitano au raspuns ridicand mainile precum un jucator care tocmai a marcat, precizeaza AP, receptionata de Agerpres.

Napolitano a urmarit apoi partida dintre Italia si Spania din tribunele stadionului PGE Arena din Gdansk, alaturi de premierul spaniol Mariano Rajoy si de fostul presedinte al Poloniei si fondator al sindicatului Solidaritatea, Lech Walesa.

Sursa: Agerpres