Sport

FOTBAL – EURO 2012 – Balotelli: “Este cel mai frumos meci al meu de pana acum”

Atacantul italian Mario Balotelli, autorul ambelor goluri ale Squadrei Azzurra in semifinala cu Germania (2-1) de la EURO 2012 considera ca meciul de la Varsovia a fost “cel mai frumos” pe care l-a disputat pana acum in tricoul nationalei tarii sale. “Am trait cea mai puternica emotie la echipa nationala. Acesta a fost cel mai frumos meci disputat pana acum de mine pentru azzurri”, a declarat “Super Mario” la finalul jocului de la Varsovia.

Balotelli a tinut sa decida cele doua reusite ale parintilor sai: “Mama mea a fost pe stadion, iar tatal meu in fata televizorului. Am inscris doua goluri in fata mamei mele si vreau sa marchez patru in fata tatalui meu, in finala de la Kiev. Am trait cel mai frumos moment cand mi-am imbratisat mama dupa meci”.

La doar 21 de ani, Balotelli este pe cale sa realizeze cea mai mare performanta din cariera sa, dupa ce a cucerit recent titlul de campion al Angliei cu Manchester City.

“Sunt foarte fericit si sper sa fiu si mai fericit duminica. Imi doresc sa marchez si, daca voi reusi, va fi fantastic. Daca vom castiga si vom marca, va fi fantastic, iar daca vom invinge fara ca eu sa marchez, va fi la fel de fantastic“, a adaugat internationalul italian, care a marcat trei goluri de la debutul EURO 2012.
Sursa: Agerpres