Fotbal Sport

FOTBAL – CUPA ROMANIEI – FCM Baia Mare va juca meciul cu Steaua pe Stadionul Municipal “Viorel Mateianu”. Contractul pentru nocturna mobila se va semna la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Vezi VIDEO
Meciul din optimile Cupei Romaniei, dintre FCM Baia Mare si FC Steaua Bucuresti se va desfasura pe Stadionul Municipal “Viorel Mateianu” joi, 29 octombrie, cu incepere de la ora 20.30. Pentru ca arena baimareana sa poata gazdui aceasta partida, administratia publica locala a alocat suma de 120.000 lei necesara inchirierii instalatiei mobile de nocturna. Aceasta va fi adusa din Italia si va fi montata in saptamanile urmatoare.

Clubul FCM Baia Mare a anuntat ca la partida cu Steaua Bucuresti intrarea se va face pe baza abonamentelor si a biletelor. Acestea din urma vor fi puse in vanzare incepand de saptamana viitoare, pretul unui tichet in tribuna oficiala fiind de 60 lei, iar in celelalte sectoare ale stadionului, de 30 de lei.

“Am solicitat administratiei publice locale, iar primarul a declarat ca aceasta se va implica alaturi de noi in organizarea acestui meci, un buget necesar pentru a aduce o instalatie mobila de nocturna din Italia. Speram ca luni-marti sa putem semna contractul, iar din acel moment vom putea sa punem si biletele in vanzare. Stiu ca mult alume este interesata de acest meci, dar pana in momentul in care toate lucrurile nu sunt rezolvate, nu putem anunta ziua sau data la care se vor pune in vanzare biletele, dar suntem pe drumul cel bun”, a declarat presedintele clubului, Cristian Span.

Presedintele clubului a precizat ca nu doar meciul cu Steaua se va disputa in nocturna, ci si partida din Liga a 2-a, cu U Cluj.

“Vestea buna pe care vreau sa o dau suporterilor este legata si de meciul cu U Cluj. Noi am facut demersurile in asa fel incat si etapa de campionat dinaintea meciului cu Steaua sa o putem juca in nocturna”, a adaugat Cristian Span.

In Cupa Romaniei, Steaua a jucat un singur meci, in saisprezecimi, acolo unde a trecut, cu greu, de U Cluj, cu 1-0. De cealalta parte, FCM Baia Mare a eliminat pana acum in Cupa Romaniei echipele Bucovina Radauti – 4-3 dupa penalty-uri, Olimpia Satu Mare – 1-0 in prelungirile partidei, respectiv pe FC Voluntari – 1-0.

Sursa: Tania Purcaru