Sport

Fostul arbitru internațional, baimareanul Cristian Balaj la Dolce Sport

 

Fostul arbitru va analiza în emisiunile de la Dolce Sport toate meciurile tari din campionatul intern și va face parte din invitații permanenți ai emisiunii Minutul 91, moderată de Dan Udrea, alături de Cornel Dinu și Basarab Panduru, în fiecare seară de luni după ultimul meci al etapei din Liga 1. Cristi Balaj s-a retras din cariera de arbitru la finalul anului trecut.

CV-ul băimăreanului este impresionant: a promovat în 2000 în Liga 1, iar în 2003 a devenit arbitru internațional! A condus peste 300 de meciuri importante în România, printre care 9 derby-uri Steaua-Dinamo și 4 finale de Cupa României.

Are aproape 30 de meciuri arbitrare în UEFA Champions League și UEFA Europa League, iar la nivel interțări a împărțit dreptatea de 11 ori. Este considerat cel mai valoros arbitru român după anii 2000, iar prima emisiune în calitate oficială de expert Dolce Sport va fi ,duminica, inainte de meciul CFR Cluj – Steaua.

Balaj se alătură unei echipe de experţi de marcă ai DolceSport: Cornel Dinu, Basarab Panduru, Ioan Andone, Iulian Miu, Marius Bilaşco, Mihăiță Pleșan, Vlad Munteanu, Andrei Vochin, Dumitru Graur, Constantin Zotta, Dan Lăzărescu şi Narcisa Lecuşanu.

Dolce Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *