Actualitate Politica

Fost soldat în Legiunea Străină a contestat azi decizia ÎCCJ cu privire la alianța USR-PLUS

Fost soldat în Legiunea Străină, Cătălin Berenghi s-a remarcat prin protestul inedit împotriva construirii celei mai mari moschei din Europa. El a îngropat două carcase de porci pe terenul care a fost concesionat comunităţii musulmane din România.

Astăzi, Berenghi a contestat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție care au votat în favoarea Alianţei 2020 USR PLUS.

“Astăzi am atacat hotărârea ÎCCJ, prin care Alianța USR-PLUS putea să candideze”, a scris Berenghi pe Facebook, unde a publicat și actele pe care le-a depus.

Biroul Electoral Central a publicat joi decizia prin care a respins protocolul de constituire a alianţei electorale “Alianţa 2020 USR PLUS”, motivul invocat fiind acela că cererea de admitere a protocolului a fost formulată de Dan Barna şi Dacian Cioloş care nu au calitatea de reprezentanţi ai USR şi, respectiv, PLUS.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au votat în favoarea Alianţei 2020 USR PLUS, a anunţat preşedintele PLUS, Dacian Cioloș pe 8 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *