Monden

FILM DOCUMENTAR – Meryl Streep va fi vocea lui Eleanor Roosevelt intr-un film biografic

Meryl Streep (c) merylstreep.netActrita Meryl Streep a acceptat sa participe la turnarea serialului documentar ‘The Roosevelts: An Intimate History’, anunta Le Figaro. Destinul sotiei lui Franklin Delano Roosevelt continua sa fie interesant de ambele parti ale Atlanticului. Valerie Trierweiler a descris-o recent, in Paris Match, cu admiratie pe cea care a fost considerata intaia ‘prima doamna’ din istoria Statelor Unite. Prezentarea articolului incepea cu ‘Uite ca o First Lady ziarista nu este o noutate’.

Canalul american PBS anunta realizarea unei serii documentare de catre Ken Burns – 14 ore de film impartite in sapte episoade – despre familia Roosevelt, care, inaintea clanului Kennedy, a dat Americii doi presedinti si o femeie de mare influenta. Documentarul urmeaza sa fie lansat in 2014.

La aceasta realizare istorica vor participa trei mari actori: pe langa Meryl Streep, care va fi vocea lui Elenor Roosevelt, Paul Giamatti, cea a presedintelui Theodore Roosevelt, si Edward Hermann, a presedintelui Franklin Roosevelt.

Sursa: Agerpres