Monden

FILM – Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, in direct, duminica noaptea

Statueta premii EmmyHBO Romania va transmite, in direct si in exclusivitate, duminica noaptea, de la Los Angeles, gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, in care sunt premiate cele mai bune productii si cei mai talentati artisti ai micului ecran. Totodata, joi, 24 septembrie, de la ora 21.00, HBO Romania va difuza varianta editata si subtitrata a celei de-a 67-a editii a premiilor Emmy.

Premiile Emmy sau Oscarurile din industria televiziunii premiaza excelenta programelor TV in cadrul unei gale anuale consacrate. Pentru a recunoaste meritele industriei TV, premiile Emmy acorda cele mai inalte distinctii pentru televiziunea americana in cadrul sectiunilor de primetime si late night, cu trofee decernate pentru 27 de categorii, inclusiv pentru cele de merit exceptional, informeaza HBO Romania.

HBO a primit 126 de nominalizari la a 67-a editie a premiilor Emmy, mai multe decat orice alta televiziune pentru al 15-lea an la rand. Nominalizarile au fost anuntate pe 16 iulie, la Los Angeles, iar lider este serialul “Urzeala tronurilor”, cu 24 de nominalizari, in timp ce miniseria “Olive Kitteridge” a primit 13 nominalizari, iar filmul “Bessie” – 12 nominalizari.

Saptamana trecuta, la gala Creative Arts Emmy, HBO a castigat cele mai multe premii, 29, printre castigatori aflandu-se serialul “Urzeala tronurilor” (8 premii), filmul “Bessie” (4 premii) si serialul “Imperiul din Atlantic City” (2 premii).

Sursa: Mediafax