Monden

FILM – Actorul Charlie Sheen renunta la cinematografie pentru a avea timp de meciuri si familie

Cunoscutul actor american Charlie Sheen, protagonistul mai multor scandaluri la Hollywood care anul trecut a fost concediat din serialul ‘Doi barbati si jumatate’ pentru comportament nepotrivit din cauza problemelor legate de droguri si consum excesiv de alcool, a anuntat ca se lasa de film, intentionand sa se dedice exclusiv familiei si copiilor sai, potrivit portalului Ace Showbiz.

Vedeta de cinema, care nu a facut in ultima vreme decat sa socheze publicul cu iesirile sale ‘excentrice’, a anuntat ca sitcomul ‘Anger Management’, la care in prezent lucreaza, va fi ultimul sau proiect in cariera sa de 30 de ani de cinematografie.

‘Dupa retragerea mea din aceasta afacere, am de gand sa-mi dedic restul vietii vizionarii meciurilor de fotbal, plimbarilor in parc si, desigur, relatiei mele cu cei dragi: familia si copiii’, a spus actorul, in varsta de 46 de ani, care declara ca a ‘inteles in sfarsit ca in viata sunt lucruri mult mai importante carora sa te dedici’ decat sa traiesti vietile altora interpretand diverse personaje.

Charlie Sheen are o fiica de 26 de ani dintr-o prima casatorie, alte doua fete, dintr-un al doilea mariaj, si inca doi baieti gemeni din a treia casatorie. Deci, dupa retragerea din cinematografie, este exclus ca Charlie Sheen sa se plictiseasca de lipsa de comunicare, concluzioneaza cei de Ace Showbiz.

Sursa: Agerpres