Cultura Monden

Festivalul One Jazz Festival, la Teatrul Municipal din Baia Mare

Prima ediție a festivalului internațional de jazz indoor, One Jazz Festival, va avea loc în perioada 9-10 noiembrie 2018 la Teatrul Municipal din Baia Mare.

One Jazz Festival propune un line-up variat, cu artiști consacrați din țară și din străinătate.

Balogh Roland – Finucci Bros Quartet (UNGARIA), Sorin Zlat Trio (ROMÂNIA/BRAZILIA), Alex Calancea Band (REPUBLICA MOLDOVA), Dusha Connection (AUSTRIA) sunt trupele care vor concerta pe scena teatrului în cele două zile de festival.
Echipa ONE Jazz Festival are în palmares organizarea primelor două ediții a festivalului de jazz&blues outdoor North West Fest. Încă de atunci, visul și dorința echipei era de a organiza un festival de jazz indoor care să deschidă și să construiască împreună cu toți partenerii și sponsorii implicați un eveniment cultural zonal cochet, valoros, prestigios și durabil și să constituie un punct de lansare pentru organizarea de concerte de jazz indoor care să satisfacă gusturile persoanelor în căutare de explorări muzicale și în cursul anului: “Dorim să arătăm cât de variat este acest gen muzical și să trezim interesul şi curiozitatea oamenilor pentru jazz” menționează Eddy Keller, organizator.

One Jazz Festival 2018 este un festival care nu este finanțat din fonduri publice, ci doar din sponsorizări și donații.

Biletele pentru cele două seri de festival se vor pune în vânzare la începutul lunii septembrie, la prețul de 50 ron/seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *