Anunturi - Informatii Utile

FESTIVALUL CASTANELOR 2015 – Activitati cultural-educative si recreative la Complexul Astronomic Baia Mare

Complexul Astronomic Baia Mare organizeaza, in cadrul ”Festivalului Castanelor”, joi, 24 septembrie si vineri, 25 septembrie, doua evenimente cultural-educative si recreative, inscrise in calendarul Zilelor Constelatiilor Romanesti Traditionale, manifestare anuala.

Joi, 24 septembrie, intre orele 10.00 si 14.00, publicul de orice varsta este invitat sa participe gratuit la un concurs de recitat poezii cu tema astronomica (cosmo-poezie), la concursul ”Desenarium” ce va ofera ocazia, prin intermediul unui personaj inedit, sa creati propriile dumneavoastra constelatii si nu numai, iar de la ora 12.00 – ”Raliul JFF” – dedicat posesorilor de masinute teleghidate (copii sau adulti) ofera in premiera ocazia de a castiga un premiu cu ajutorul jucariilor dumneavoastra! Regulamentul concursului de masinute teleghidate sau alte mini-vehicule trase de sfoara permite, de asta data, participarea si a personalului planetariului.

Vineri, 25 septembrie, intre orele 21.00 si 24.00, vom naviga impreuna pe cerul de noapte, daca vremea ne va permite. In cazul unor conditii nefavorabile, seara astronomica va fi reprogramata! Intrarea este libera la ambele evenimente.

Sursa: Complexul Astronomic Baia Mare