Actualitate

FESTIVAL DE VOIE BUNA – Patru zile de distractie la „Festivalul verii” din Borsa

Orasul Borsa isi pune straie de sarbatoare si, pana duminica, 22 iulie, punctul 0 al distractiei va fi tocmai centrul orasului. Borsenii sunt asteptati la un maraton al distractie, ce va aduna pe scena amplasata in zona primariei nume cunoscute din lumea muzicii.

Karaoke, alte concursuri, dar si concerte ii asteapta pe cei care vor participa la „Festivalul verii” in acest sfarsit de saptamana la Borsa. Daca pentru joi scena e dedicata celor care vor sa incerce sa cante, fiind organizat un concurs de karaoke, vineri, 20 iulie, Ansamblul Prislopul si trupa Fara Zahar vor urca pe scena din centrul orasului.

Sambata, 21 iulie, talentele locale ii vor impresiona pe cei prezenti la festival, in timp ce la finalul serii atmosfera va fi intretinuta de cunoscuta trupa clujeana Hara. Ziua de duminica, 22 iulie, este rezervata iubitorilor de muzica populara, insa finalul ii va apartine trupei HI-Q, care va incheia sarbatoarea campeneasca de la Borsa.

Anghelina Timis Lungu si Mihaela Mihali vor fi invitatele speciale ale editiei. In plus, organizatorii anunta multe alte surprize pe parcursul celor patru zile de distractie.
Sursa: Gabriela Kuhajda