Comunitate

Femeile și alcoolul nu fac casă bună. A ajuns cu bicicleta în șanț

Alcoolul nu e bun nici pentru bărbați, dar nici pentru femei. A învățat-o pe propria-i piele o femeie de 49 de ani din Sarasău, care se deplasa cu o bicicletă electrică pe raza localităţii de domiciliu.

La un moment dat a „accelerat” pe o porţiune de drum pietruit, a derapat şi astfel a ajuns în şanţ. Căzătura i-a cauzat leziuni corporale ce au necesitat transportul ei la spitalul din Sighetu Marmaţiei. Aici a beneficiat de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că biciclista a consumat băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Tot zilele trecute, polițiștii maramureșeni au avut parte de un alt eveniment rutier produs pe raza oraşului Seini. Oamenii legii au constatat că accidentul a fost cauzat de nerespectarea regulilor privind acordarea priorităţii de trecere unui alt autoturism.

Un bărbat de 50 de ani din Viile Apei, care se deplasa cu un autoturism pe strada Pomilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar pe DE 58. În urma impactului, conducătorul autoturismului acroşat, un bărbat de 78 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un pom. Bărbatul a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, dar nu a necesitat internarea. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Recomandările Poliției Rutiere sunt: Pentru siguranţa dumneavoastră atunci când vă deplasaţi pe drumurile publice poliţiştii vă recomandă să circulaţi cu viteză moderată, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi să efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *