112

Femeie bătută crunt de un hoț, în casă. În stare critică la Urgențe

O femeie de 90 de ani a fost snopită în bătaie chiar în casa ei de către un hoţ. Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, 27 august, în jurul orei 19.00, atunci când un individ necunoscut a pătruns pe geam în locuinţa femeii de la parterului unui bloc situat în Cartierul Micro 14 din municipiul Satu Mare.

Anchetatorii bănuiesc că femeia l-ar fi surprins pe hoţ în timp ce acţiona şi acesta a lovit-o în mod repetat în cap şi în partea de sus a corpului, probabil ca să o reducă la tăcere sau ca să spună unde are bani şţi obiecte de valoare.

Din cauza rănilor provocate, diagnosticul medicilor este rezervat în ce privește șansele de supraviețuire a victimei.

Victima ar fi fost găsită de către fiul acesteia, care a alertat imediat autoritățile. Deja există un cerc de suspecți, polițiștii luaând și amprentele de la fața locului. Este doar o chestiune de timp până când autorul va fi identificat și reținut.

Dacă victima va muri, fapta se va reîncadra în omor, iar autorul va sta mulți ani după gratii. Se pare că femeia a mai fost victima unui astfel de jaf în urmă cu circa trei săptămâni, dar a scăpat la acea dată ca prin minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *