Actualitate

Femeie bănuită că şi-a tăiat bebeluşul în bucăţi, apoi l-a dat la câini

Caz şocant anchetat de poliţie în localitatea Jupâneşti din Gorj.

Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu doi ani, în comuna gorjeană Jupâneşti. Femeia neagă acuzaţiile, dar procurorii şi poliţiştii au început o anchetă. Totul s-ar fi aflat la ora de dirigenţie, când un alt copil al femeii a relatat ce se întâmpla în casă. Profesorii au fost şocaţi când au auzit povestea, aşa că au anunţat autorităţile.

Deşi ancheta a fost începută, este destul de greu pentru poliţişti să mai găsească probe. În plus, femeia locuieşte într-o casă izolată, aflată la şase kilometri de cea mai apropiată localitate. Iar construcţia a fost renovată anul trecut.

Cei trei copii ai femeii au fost preluaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului. Când au ajuns într-un centru de îngrijire, minorii nu ştiau ce este pasta de dinţi şi s-au uitat cu uimire la duş, pentru că nu au mai văzut niciodată aşa ceva. Mama lor neagă însă orica acuzaţie.

 „Au povestit la o înmormântare. Au spus că a născut acasă, l-a dus în pod, apoi l-a tranșat și l-a aruncat la câini. Nu i-a crezut nimeni pe copii. Cei mai mici mai și inventează. Nu prea au crezut oamenii. De asta nu m-am dus și eu la poliție. Toată lumea a auzit. Copiii au povestit peste tot treaba asta. Am dat și eu declarații la poliție și am spus ceea ce știu”, a declarat un localnic citat de Impact în Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *