112

Femeie accidentată pe strada George Coşbuc în zona trecerii pentru pietoni

Cel mai important lucru pentru participanţii la trafic este să ajungă în siguranţă la destinaţie. Acest lucru este posibil doar dacă se respectă regulile de circulaţie.

 

O acţiune a poliţiştilor rutieri, desfăşurată ieri sub coordonarea Serviciului Rutier Maramureş, a relevat că, în continuare, graba şoferilor conduce la multe încălcări ale legislaţiei rutiere. Poliţiştii au luat şi de această dată măsuri ferme faţă de cei care au creat stări de pericol în trafic. În patru ore au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale.

Acţiunea s-a desfăşurat între orele 14.00 – 18.00, pe raza municipiului Baia Mare, D.N.1C Baia Mare – Satulung, D.N.1C Baia Mare – Seini, D.N.18 Baia Mare – Baia Sprie şi D.N.18B Baia Mare – Cărbunari. Cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. În trei cazuri au fost reţinute permisele de conducere. Nu au fost scutiţi de amenzi nici pietonii care au traversat neregulamentar. Valoarea amenzilor a depăşit suma de 23.000 de lei.

Tot ieri, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

O femeie de 52 de ani, care traversa strada George Coşbuc din municipiu în zona trecerii pentru pietoni, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de o băimăreancă de 45 de ani. Victima a rămas internată în spital.

“Dragi şoferi, pentru ca Moş Nicolae să vă găsească alături de cei dragi, sănătoşi şi bucuroşi, vă rugăm să conduceţi prudent, să preţuiţi atât viaţa dumneavoastră cât şi pe a celorlalţi participanţi la trafic!”, este mesajul poliţiştilor băimăreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *