Afaceri - Economic

EXTRAGERE – Peste 180 de plati cu carduri Visa pot fi castigatoare la Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii august

Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat, pe 5 august, un numar de 183 de tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 320 si 320,99 lei fiecare si s-ar putea afla printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, afirma, luni, Visa Europe.

Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa.

Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Sursa: Agerpres