112

Evenimente rutiere cercetate de poliţiştii maramureşeni

Ieri dimineaţă, la ora 07.45, o femeie în vârstă de 53 de ani din Baia Mare care conducea un autoturism pe strada Silviculturii din municipiu, nu respectă semnificaţia indicatorului “Cedează Trecerea” situat la intersecţia cu strada Horea şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani din Coaş.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat s-a răsturnat pe plafon iar conducătorul acestuia a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Baia Mare, unde a rămas internat pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

 

Tot ieri, Poliţia Dragomireşti a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 că pe strada 1 decembrie 1918 din oraş, a avut loc un accident rutier şi un minor a suferit leziuni.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 8 ani care s-a angajat în traversarea drumului în fugă şi fără să se asigure, prin faţa unui autoturism parcat, a fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula pe direcţia Săliştea de Sus – Bogdan Vodă. Minorul a fost transportat cu un achipaj SMURD la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internat.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Borşa, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

 

Un alt accident de circulaţie s-a produs pe DJ186 în localitatea Strâmtura. Un bărbat care conducea un autoturism dinspre Bârsana spre Rozavlea, a efectuat o manevră de evitare a unei persoane aflate pe partea carosabilă, pe care din păcate o acroşează cu oglinda retrovizoare, după care intră în coliziune cu un autoturism care staţiona regulamentar în afara părţii carosabile.

În urma impactului, persoana acroşată, o femeie de 82 de ani din Strâmtura, a suferit leziuni şi a fost transportată la spital.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *