GHID - AGENDA ZILEI

EVENIMENT – Bromania Live Comedy Show #CuDeToate

Interact Club Baia Mare va invita la cel mai incendiar show de stand-up comedy! BRomania Live Comedy Show #CUDETOATE va avea loc in data de 23 octombrie, ora 19:00 la Casa de Cultura.

Matei Dima este un regizor din Constanta cunoscut sub numele de Bromania, insa acesta este doar unul din multele proiecte in care este implicat. Pana la BRomania, acesta a fost cunoscut pentru ca a castigat Youtube Music Awards in mai 2013. Matei a produs multe videoclipuri pentru diferiti artisti romani. Bromania este o metoda de a imbunatati ziua oamenilor prin filmulete amuzante. Show-ul #CuDeToate este cel mai recent proiect al regizorului,fiind un turneu prin tara.

Acest show contine limbaj explicit, motiv pentru care limita de varsta pentru participare la acest spectacol este de 14 ani. Biletele s-au pus in vanzare din 2 octombrie in liceele din oras, iar pretul este de 15 RON. Pentru mai multe informatii despre bilete sau spectacol sunati la numarul de telefon: 0745353908 – Tintar Oana. Accesul in sala se va face pana la ora 18:45.

Sursa: Emm