Actualitate

Escrocherie cu articole pentru copii

Sute de părinți au fost înșelați pe internet. Aceștia au achiziționat pamperși și alte articole pentru copii, fără să le fi primit vreodată. Prejudiciul se ridică la câteva mii de euro.

Șarlatanii acționau pe mai multe grupuri de pe Facebook, precum ”Consumabile pentru bebe” sau ”Comenzi scutece”. Datorită prețurilor convenabile și a termenului de livrare scurt, aceștia au căzut în plasă.

Unii dintre părinții înșelați nu și-au primit produsele comandate nici după o jumătate de an. Cumpărătorii înșelați i-au contactat pe administratorii site-ului, primind promisiunea livrării produselor sau a înapoierii banilor. Asta, însă, nu s-a mai întâmplat, fiindcă escrocii și-au șters conturile de Facebook și au fugit cu banii.

Mamele nu şi-au primit produsele comandate nici după şase luni. Acestea i-au contactat pe administratorii site-ului, care au promis că vor livra produsele sau le va înapoia banii. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar escrocii au fugit cu banii şi au sters toate conturile de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *