Handbal Sport

EMOTIONANT! – Vezi mesajul Nationalei de Handbal a Romaniei pentru Baia Mare: “Impreuna pentru Romania! Baia Mare sustine de fiecare data Nationala Romaniei. Nationala Romaniei sustine Baia Mare!”

Un impresionant si emotionant mesaj a fost postat sambata seara, 10 octombrie 2015, de catre handbalistele din Nationala Romaniei pe reteaua de socializare Facebook. Mesajul, adresat comunitatii baimarene, este unul de sustinere in contextul perioadei dificile prin care trec cele doua echipe de handbal – Minaur si HCM – care insa sunt sustinute in continuare de administratia locala din dorinta de a continua performantele care genereaza mandrie si prestanta orasului, dar si Romaniei. Mai jos gasiti mesajul integral, semnat de catre toate componentele Nationalei Romaniei la handbal feminin. Fetelor, va multumim!

“In Romania sunt putini sustinatori sinceri ai sportului in general, al handbalului in special. Printre putinii oameni care iubesc sportul nu doar pentru a-si imbogati albumul foto, ci pentru a genera mandrie locala si nationala este si Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, alaturi de alti reprezentanti ai administratiei publice locale. Astfel de oameni merita intreaga noastra apreciere. Sunt comunitati in Romania care in ultimii 25 de ani au fost vaduvite de sportul de mare performanta, suporteri care au avut sansa de a vedea competitii importante doar la televizor. Baia Mare a fost una dintre aceste comunitati, dar prin implicarea si sustinerea administratiei publice locale, intr-un mod exemplar pentru alte autoritati locale, s-a reusit in ultimii trei ani sa se reconstruiasca ce s-a distrus in 20. Sportul inseamna educatie, sanatate, o comunitate unita. Sportul inseamna o natiune puternica! Sportul poate fi cel mai bun ambasador al unei comunitatii, al tarii. Pentru multe dintre noi Baia Mare a devenit un al doilea camin, caruia cu drag ii spunem “ACASA”. Pentru altele, Baia Mare este orasul unde suntem primite mereu cu bratele deschise, cu mult respect si drag. Unele am intalnit Baia Mare in calitate de adversar, unul puternic si de respectat. Pentru noi toate, cele mai bune handbaliste din tara care reprezentam astazi Romania, Baia Mare este un model de urmat. Un model de implicare, un model de iubire, o lectie despre cum trebuie tratat sportul in general, handbalul in special. Astazi, cand echipele de suflet ale baimarenilor – Minaur si HCM – trec printr-o perioada usor mai dificila, pe care avem convingerea ca o vor depasi, simtim nevoia sa fim alaturi de toti cei care ne-au sustinut in ultimii ani neobosit. Noi, Nationala Romaniei la handbal feminin, venim astazi in mod public si ne declaram sustinerea pentru Baia Mare! Din respect si iubire fata de miile de suporteri care ne-au oferit increderea, dragostea si sustinerea lor. Din respect fata de omul care a stiut sa construiasca din mai nimic o echipa puternica si valoroasa, care aduce mandrie si prestigiu orasului, dar si Romaniei. Din respect pentru administratia locala din Baia Mare care a investit si continua sa sustina sportul. Baimareni, va multumim ca sustineti de fiecare data Nationala Romaniei. Este randul nostru acum: Nationala Romaniei sustine Baia Mare! Impreuna luptam pentru Romania!”.

Semneaza echipa Nationala de Handbal a Romaniei: Tomas Ryde, Burcea Bogdan, Munteanu Ionica, Dedu Denisa, Petrescu Diana, Ungureanu Paula, Ardean-Elisei Alice, Hotea Camelia, Tanasie Ana-Maria, Perianu Gabriela, Neagu Cristina, Szucs Gabriela, Zamfir Cristina, Marin Luciana, Oltean Laura, Buceschi Eliza, Geiger Melinda, Vizitiu Patricia, Nechita Adriana, Udristoiu Aneta, Chiper Laura, Manea Oana, Pintea Crina.

Sursa: Emm