Invatamant

Eliminat de la Bac din cauza telefonului mobil

Un absolvent din Sighetu Marmaţiei a fost eliminat de la proba scrisă de limba română care a avut loc astăzi 21 august în cadrul celei de a două sesiuni de bacaluareat, după ce a fost găsit cu telefonul mobil asupra sa.  Oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că tânărul ar fi uitat să-şi lase telefonul când a intrat în examen şi că ulterior a fost descoperit de membrii comisiei de examinare. Potrivit metodologiei tânărul a fost eliminat din examen şi nu va mai putea susţine testul decât anul viitor.

Reamintim că potrivit calendarului sesiunii de toamnă a Bacaluareatului, în 21 august a avut loc prima proba scrisă a examenului maturităţii. În judeţul nostru din cei 727 de înscrişi doar 590 s-au prezentat la examen, în timp ce 136 au ales să lase proba pe altădată din varii motive.

În 22 august are loc proba scrisă la limba maternă un examen la care s-au inscris 25 de absolvenţi din Maramureş .Cei mai mulţi dintre aceştia(13) vor susţine examenul la ucraineană, 11 la limba maghiară şi un candidat la germană .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *