Fotbal Sport

Echipa de fotbal feminin CS AS Independența Baia Mare va întâlni în prima etapă finalista ediției trecute a Cupei României

În 8 septembrie debutează Liga I Națională de Fotbal Feminin, ediția 2018-2019. “Domnițele rîului” revin în primul eșalon cu ambiții și speranțe dar și multe emoții în dorința de-a demonstra că prezența în elită nu este întâmplătoare.

În prima etapă AS Independenţa Baia Mare va întâlni finalista ediției trecute a Cupei României, ACS “Heniu” Prundul Bârgăului.

Adversarul este unul deosebit de dificil, cu un lot în componentă căruia se regăsesc jucătoare internaționale din România sau Moldova. Nu mai departe, convocarea la națională de senioare a României pentru jocurile cu Belgia și Portugalia a Adinei Rognean spune multe despre valoarea oponenților.

Meciul se va desfăşura sâmbătă, 8 septembrie, începând cu ora 13.00, pe Arena Centrală din Recea.

Până atunci antrenorul Liviu Ivasuc alături de sportivele băimărence au intrat în linia dreaptă a pregătirilor, un ultim joc de verificare va avea loc sâmbătă, 1 septembrie, începând cu ora 13.00, cu A.F.C. “Universitatea-Olimpia” Cluj Napoca, pe terenul campioanelor. În urma acestui ultim joc de pregătire se va cunoaște și lotul de prima Ligă a “domniţelor”.

CS AS Independența participă cu echipa a doua în Liga III-a Națională, iar junioarele Under-15 în Campionatul Național de Junioare. Această formulă de participare este derulată de trei ediții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *