Actualitate Cultura

E rândul profesorilor să susțină examene. Începe titularizarea

Peste 800 de cadre didactice din județ intrp mâine, 12 iulie, în sălile de examen pentru proba scrisă a concursului de titularizare.

Proba se va desfășura începând cu ora 10, în cele două centre de examinare stabilite la nivelul municipiului Baia Mare: Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu”, respectiv Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”. Candidații vor trebui să intre în sălile de examen cel târziu la ora 09:00, iar cei care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte riscă să nu mai poată susține proba scrisă.

După primirea subiectelor de concurs, candidații vor avea timp pentru redactarea lucrărilor patru ore. Acest timp poate fi depășit cu 1-2 ore numai de către candidații cu deficiențe grave.

Candidații care în timpul desfășurării probei scrise sunt surprinși copiind, având asupra lor telefoane mobile ori alte mijloace de calcul sau de comunicare la distanță sau transmițând soluții cu privire la subiecte vor fi eliminați din concurs.

Pentru a fi angajați pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică și la inspecția specială la clasă..

Afișarea rezultatelor se va face în data de 18 iulie, iar contestațiilor vor putea fi depuse în zilele de 18 și 19 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *