Actualitate Monden

Dumitru Fărcaș, povestea inedită de iubire. Cum și-a cucerit cea de-a doua soție

Dumitru Fărcaș a murit în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 80 de ani. Foarte discret cu viața lui personală, artistul declara în urmă cu câțiva ani că are ”o familie frumoasă și un copil de care este mândru”. Fărcaș a fost căsătorit de două ori, iar pe cea de-a doua soție a convins-o să lase America pentru el.

Dumitru Fărcaș a fost căsătorit de două ori. Prima sa soție, Aurica, o frumoasă blondă cu ochi albaștri, era biolog, la laboratorul de analize medicale al spitalului de copii din Cluj. Aurica i-a dăruit taragotistului o fiică, Andreea, de care Fărcaș avea să declare peste ani că este foarte mândru.

Cum și-a cucerit Dumitru Fărcaș soția

Pe Elena, cea de-a doua soție, Dumitru Fărcaș a convins-o să renunțe la America, după 13 ani, și să se mute cu el în Cluj-Napoca. ”Eu mi-am luat nevastă care a stat 13 ani în Statele Unite ale Americii, cetăţean american de origine română. I-am spus: «Domnişoară, America mea este pe strada Pavlov 35, acolo lângă Chios, şi este şi un lac acolo. Acolo e America. Te rog foarte mult, fă bine şi vino şi vezi-o, iar dacă o să-ţi placă, rămâi». Şi aşa s-a întâmplat. A venit, i-a plăcut şi a rămas aici”, a povestit Dumitru Fărcaș într-unul din puținele interviuri în care a făcut mărturisiri despre viața sa personală.

Dumitru Fărcaș a murit în noaptea de luni spre marți, într-un spital din Cluj-Napoca, după ce făcuse infarct în somn. Taragotistul împlinise 80 de ani în luna mai a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *