112

Dublă crimă la Satu Mare. Un bătrân şi fiul acestuia, un tânăr cu handicap, găsiţi morţi în casă

Poliţiştii din Satu Mare au organizat filtre în oraş pentru prinderea unui criminal care a ucis două persoane, tată şi fiu. Cei doi au fost găsiţi morţi în apartamentul lor din cartierul Micro15.

Alerta privind o posibilă dublă crimă la Satu Mare a fost dată de o rudă a celor doi, o verişoară, care i-a descoperit pe cei doi fără suflare. Victimele sunt un bătrân de 74 de ani, Papp L., şi fiul acestuia de 36 de ani, un tânăr cu handicap, imobilizat la pat.

Apartamentul în care au fost găsite cadavrele se află într-un apartament situat la parterul unui bloc pe strada Ravensburg, în faţa sediului Centrului de Transfuzii Sanguine.

Incidentul a fost raportat aseară, în jurul orei 19:00. Vecinii s-au declarat şocaţi, neştiind nimic despre soarta celor doi, de mai multe zile.
Potrivit ultimelor informaţii, poliţiştii îl caută pe criminal printre oamenii străzii, după ce vecinii celor doi au povestit că bătrânul se certase recent cu o persoană fără adăpost. Omul îl avertizase să nu mai intre în scara blocului. Deja mai mulţi suspecţi au fost duşi la audieri.

Vecinii au furnizat şi semnalmentele persoanei cu care Papp L. se certase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *