Uncategorized

Doru Dăncuș a fost ales președinte al PNȚCD Maramureș

 

Duminică, 29 ianuarie 2017, ora 11.00, Sala de conferințe a Centrului Millennium din Baia Mare a fost gazdă a Conferinței Județene a Partidului Național Țăranesc Creștin și Democrat, filiala Maramureș. Peste 100 de de membri ai filialei au fost prezenți la acest eveniment care a avut o ordine de zi cu mai multe puncte dintre care amintim: raportul de activitate al fostei conduceri interimare care a cuprins și un raport financiar pentru anul 2016 pentru descărcarea de gestiune a acesteia, s-a stabilit cuantumul cotizaţiei, s-a adoptat noul buget de venituri şi cheltuieli, precum şi măsuri de realizare a programului şi politicilor partidului la nivel judeţean. Cel mai important punct a fost acela al alegerii noilor organisme de conducere a PNȚCD Maramureș.

Astfel, in urma votului, din cele 88 buletine introduse in urnă (78 voturi pentru, 4 voturi împotrivă și 6 abțineri), a reieșit componența Biroului Judeţean al PNŢCD Maramureş: Preşedinte: Doru Dăncuş, Prim-vicepreşedinte: Ioan Călăuz, Secretar general: Leonard Mardar, Vicepreşedinţi: Nicolae Mişulec, Daniela Dunca, Radu Ardelean, Simion Ciurte, Lucian Augustin, Toader Tomoiagă, Laura Şandor și Florin Susa. Totodată, a fost stabilită şi componenţa Comitetului Judeţean de Conducere a PNŢCD Maramureş, pe lângă cei 11 membri ai Biroului Judeţean fiind cooptaţi următorii: Florin Sandu, Alexandru Hârb, Vasile Bretan, Ioan Mureşan, Marius Vargas, Simion Bele, Nicolae Ilieş, Nicolae Vlad, Vasile Popovici, Nicolae Negoiţă, Gheorghe Surduc.

La finalul conferinței, Doru Dăncuș, președintele ales al PNȚCD Maramureș, a precizat: “Mă bucură prezență la Conferința județeană a PNȚCD Maramureș a distinșilor reprezentanți ai formațiunilor politice cu care formăm majoritatea în Consiliul local al Municipiului Baia Mare și în Consiliul Județean Maramureș Cătălin Cherecheș, Gabriel Zetea și Lucian Morar, precum și a domnului Vasile Tivadar. Pe de altă parte, am ținut, în mod special, ca la această conferință județeană să revină în partid și domnul Ionel Călăuz, primarul comunei Băsești, care a fost ales și primvicepreședinte pe moțiunea depusă. Mă bucur că vom face echipă în dorința noastră de a readuce PNTCD-ul în <<prima ligă>> a politicii și a administrației în perspectiva Centenarului României.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *