112

Doi tineri și-au pierdut viaţa într-un accident terifiant petrecut între Livada și Călinești Oaș

Accident mortal în județul Satu Mare produs azi-noapte pe drumul dintre Livada și Călinești Oaș. Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Călinești Oaș, a condus o mașină cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului deosebit de violent, atât șoferul, cât și o pasageră, în vârstă de 29 de ani, au decedat.


La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Turt și din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de descarcare și două ambulanțe SMURD.

Intervenția a fost una complexă. Pentru a ajunge la autoturismul ieșit de pe carosabil pompierii au fost nevoiți să taie mai mulți copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repoziționare a autoturismului, relatează SatuMarenews.ro.

Din nefericire, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane găsite în autoturism, acestea prezentând leziuni incompatibile cu viața. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat la volan și pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 29 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *