Monden

DISTRACTIE – Concursuri de baut apa si de “bombe”, organizate de Radio eMaramures la piscina Romanita (GALERIE VIDEO)

Foto: Radio eMaramures - Weekend live la piscinaVezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
N
-au regretat cei care au ales azi, 14 iulie, sa isi petreaca ziua la piscina Romanita de la Recea, acolo unde pentru al doilea weekend la rand a fost distractie mare. Pe timpul verii, echipa Radio eMaramures si-a mutat studioul de emisie pe malul apei, iar in fiecare sambata si duminica animatorii si-au propus sa realizeze programe speciale atat pentru cei tolaniti in sezlonguri ori sub baldachinele de langa piscine, cat si pentru cei care asculta emisia de la serviciu ori de acasa. Emisiunea “Weekend live la piscina” a avut doua momente de maxim interes, despre care participantii vor avea ce povesti.

In cursul insoritei zile de azi, protagonistii programului au fost Anamaria Peride si Rares Sitaru, care, pe langa cele mai fierbinti hituri, le-au pregatit petrecaretilor concursuri… racoritoare. Unii au fost invitati sa sara ”bomba” in piscina iar altii sa bea apa pe nerasuflate.

“Suntem aici la piscina si ne distram cum nu s-a mai vazut. Avem premii ca le-am si pierdut sirul: intrari gratuite la piscina, rezervari la baldachine, ochelari subacvatici, ghiduri pentru realizarea nuntii, consumatii si multe alte surprize… Astazi ne-am distrat copios cu cateva concursuri. Am avut un concurs de ”bombe” in apa, la care, evident cel mai zgomotos concurent si cel care a imprastiat cea mai multa apa a castigat, precum si un concurs pentru cel mai rapid bautor de apa… Ce sa spunem… E o nebunie aici!”, au marturisit Anamaria Peride si Rares Sitaru. 

Foto: Radio eMaramures - piscina Romanita Recea (c) eMaramures.ro

Nu doar premiile, dar si distractia garantata i-au determinat pe tinerii adunati la piscina sa raspunda mai putin obisnuitelor provocari ale animatorilor Radio eMaramures. “Am fost insetat rau si cred ca asta a fost avantajul care m-a ajutat sa castig concursul de baut apa in timp record. E super aici, e super cu voi, eMaramures, muzica e foarte buna, animatorii la fel, tineti-o tot asa”, a declarat unul dintre ascultatorii nostri de la piscina.

Chiar si cei care au urmarit de pe margine nazbatiile realizatorilor de program s-au aratat incantati de “Weekend-ul live la piscina”. “E foarte frumos. Apa din piscina e super iar muzica e cum nu se poate mai buna. Despre animatori ce sa spun? Sunt haiosi rau!”, a precizat o doamna aflata pe sezlong. 

Foto: Radio eMaramures - piscina Romanita Recea (c) eMaramures.ro

S-au facut multe glume si s-a ras copios, iar orele de program radio au trecut pe nesimtite. Si maine e o zi insa. O emisiune la fel de vesela si cu multe premii si surprize se va difuza, in direct de la piscina, si duminica, 15 iulie, tot intre orele 14.00 si 19.00.
Sursa: Anca Popescu