Stiri nationale

Dintr-o greşeală procedurală, mama care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate

Mama din Craiova care şi-a ucis copilul în somn a fost lăsată în libertate dintr-o greşeală procedurală a instanţelor din Dolj. Arestată preventiv după ce şi-a omorât propriul copil în vârstă de numai trei ani, Irina Pleşa (33 de ani) a fost transferată în arestul IPJ Dolj şi ulterior într-un penitenciar.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o lună, în comuna Unirea, atunci când tânăra, fostă angajată a DGASPC Craiova, s-a trezit în miezul nopţii şi şi-a sugrumat fiul de trei ani pentru că a crezut că este diavolul.

În urmă cu câteva zile, Tribunalul Dolj a dispus prelungirea arestului preventiv, la cererea procurorului, iar hotărârea a fost atacată la Curtea de Apel Craiova, scrie Observator.TV.

Dintr-o greşeală procedurală, respectiv o eroare de citare a inculpatei, strecurată în minuta Tribunalului Dolj, judecătorii de la Curtea de Apel Craivoa au dispus punerea în libertate a femeii.

În prezent, ea se află la părinţii ei, sub control judiciar. Tânăra urmează şi un tratament medical pentru depresia de care suferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *